Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Το 13ο Παιδικό Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. έφτασε….και μεις είμαστε εκεί. 2022

Με μεγάλη χαρά βγήκαμε εκτός του Νηπιαγωγείου μας. Τα μέτρα της πανδημίας μας είχαν στερήσει αυτή την χαρά πολύ καιρό.

Πήραμε τα απαραίτητα, τα χαμόγελα μας και την απίστευτη χαρά μας και επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο.

IMG 20220608 111237

Προορισμός μας το 13ο Παιδικό Φεστιβάλ Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η 2022.

5

Το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Πατρών οργανώνει κάθε χρόνο Παιδικό Φεστιβάλ για παιδιά ηλικίας 3 – 7 ετών. Οι φοιτήτριες/τές, σε συνεργασία με τις/τους διδάσκουσες/οντες του Τμήματος, σχεδιάζουν δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια, εκπαιδευτικού κυρίως προσανατολισμού, και τις υλοποιούν για μία εβδομάδα, προς το τέλος της άνοιξης, στους χώρους του Τμήματος. Το Παιδικό Φεστιβάλ αποτελεί θεσμό του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η., αλλά και ολόκληρης της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Οι δραστηριότητες έχουν θέματα όπως:

«Ανανεώσιμες Μορφές Ενέργειας», «Αφήγηση Ιστοριών», «Δημοτικά Τραγούδια και Χοροί», «Διαπολιτισμική Αγωγή», «Ερευνητές των Μαθηματικών», «Η Χώρα των Χρωμάτων», «Μουσικά Παραμύθια», «Παιχνίδια Τσίρκου», «Κουκλοθέατρο», «Συμμετέχω και Αποφασίζω» «Τέχνη της Γης» και «Παιχνιδοπρακτικές».

Ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία.

IMG 20220608 151156 IMG 20220608 151223

Ευχαριστούμε   την Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Παιδικού Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...