Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Διδασκόντων του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών -Στρούμπειο 2023


Θα θέλαμε  να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σ.Γ.Κ του σχολείου μας για το ενδιαφέρον τους στο να αφουγκράζονται τις ανάγκες του σχολείου μας και να στέκονται στο πλευρό των εκπαιδευτικών και να δείχνουν  με έργα και πράξεις ότι προσφέρουν  το καλύτερο δυνατό για το σχολείο των παιδιών μας.

1.Αρχικά έγινε  αποξήλωση και εγκατάσταση οκτώ καινούργιων ειδών υγιεινής .



2.και στη συνέχεια  ολοκληρώθηκε η κατασκευή της σιδερένιας σκάλας στο αύλειο χώρο του σχολείου μας η  οποία ήταν και αυτή αίτημά μας για πολλά σχολικά έτη και είναι  αναγκαία για την εξυπηρέτηση των νηπίων μας και όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου μας στην δύσκολη καθημερινότητα μας και με όλες τις καιρικές συνθήκες!!!

Πριν....

Και μετά......



Από την χαρά μας κάναμε και εγκαίνια με την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Πατρών κυρία Πηνελόπη Φραντζή και την Υποδιευθύντρια κυρία Κατερίνα Συλαιδή.



Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, αλλά και τους γονείς των μαθητών μας  να συνεχίσετε την προσφορά σας με κάθε τρόπο και την εθελοντική προσωπική εργασία  σας για την βελτίωση του σχολικού συγκροτήματος. 

Έχετε όραμα ,έχετε στόχους ,έχετε την όρεξη ,το μεράκι και την διάθεση να γίνουν πολλά ακόμα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου και Η/Μ του Δήμου Πατρέων με Διευθυντή Αρχιτεκτονικού Έργου τον κύριο Νικόλαο Μωραίτη Μ/Η Μηχανικό ,τον Προιστάμενο Κτιριακών Έργων κύριο Δημήτριο Νικολάου Πολιτικό Μηχανικό και την Αρχιτέκτων Μηχανικό κυρία Θεοδώρα Μπακογιάννη για την συνεργασία και την αμέριστη βοήθειά τους.

Πιστεύουμε πως μόνο με την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου μας, της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αχαιας και τη συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που είναι αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημά μας,  το  σχολείο μας θα είναι  ένα αξιοπρεπές, ασφαλές και παιδαγωγικά κατάλληλο σχολικό περιβάλλον.

Από  τον Σύλλογο Διδασκόντων του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών 

Κυρία Δήμητρα Αγγελογιαννοπούλου

Κυρία Ελένη Τσιμά

και την  προισταμένη του Νηπιαγωγείου

Παγανιά Γεωργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...