Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του  15ου Νηπιαγωγείου Πατρών αισθάνεται την ανάγκη να πει  «ευχαριστώ»  στους γονείς του σχολείου μας για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους σε όλα τα επίπεδα (υλικά και ηθικά).

 Πολλές φορές, όποτε χρειαστήκαμε βοήθεια σε  θέματα πάσης φύσεως, πάντα οι γονείς ήταν  παρόν, αθόρυβα και ουσιαστικά.

Τελευταία βοήθεια  ήταν η αγορά δύο μοκετών.

Ο Αη Βασίλης βλέπετε χάρη σε σας ήρθε πιο νωρίς στο Νηπιαγωγείο μας.



Εύχομαι η αγάπη ,η προσφορά και η χαρά να φωλιάζει πάντα στις καρδιές των ανθρώπων για να τις ζεσταίνει, χαρίζοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής. Ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!





                                                  

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που φέρνουν παιχνίδια , βιβλία  και διάφορα υλικά τα οποία δεν τους χρειάζονται πια αλλά είναι πολύ σημαντικά για το εκπαιδευτικό μας έργο.

Οι φωτογραφίες ενδεικτικές ........





Ευχαριστούμε για όλα τα δώρα αγάπης ,παιχνίδια και γλυκίσματα που προσφέρετε στο σύνολο των παιδιών  του νηπιαγωγείου  σε ονομαστικές γιορτές και γιορτές γενεθλίων.

Μας δίνετε μεγάλη χαρά.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική...είναι στην πραγματικότητα πάρα πολλά τα δωράκια που προσφέρατε από την αρχή της σχολικής χρονιάς!!!



Η στήριξη που μας παρέχετε είναι εξαιρετικά σημαντική.

Σας είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της άψογης συνεργασίας και επικοινωνίας μας για την επίλυση καίριων θεμάτων και αναγκών που αφορούν το σχολείο και τους μαθητές μας.

Ανοίγουμε την πόρτα της αγάπης, έτσι μας δίδαξε ο Χριστός, να γεννηθεί και φέτος στις καρδιές μας, να γίνει της ζωής μας οδηγός.

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο!



Η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου

Παγανιά Γεωργία 

και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...