Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Συμμετοχή στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Δημαρχείο της Πόλης μας. 2024

 

Τα Στρουμπειάκια πήραν μέρος στην τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δημαρχείο Πατρών, στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας «ΠΑΡΙΣΙ 2024». .τιμώντας τα ιδανικά της ειρήνης, της ενότητας, της ευγενικής άμιλλας και της συμπερίληψης.




Η πόλη μας, οι μαθητές μας μαζί με τους γονείς ,εκπαιδευτικούς και συμπολίτες μας  υποδέχθηκε  με εικαστικές δημιουργίες ,την Πέμπτη, 25 Απριλίου, στο Δημαρχείο , την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» –η πρώτη επίσημη εκδήλωση στο νέο Δημαρχείο.









Η συγκίνηση όλων μας ήταν έκδηλη την στιγμή της  εναπόθεσης της Ολυμπιακής Φλόγας στον βωμό στο Δημαρχείο, η οποία έγινε από τον λαμπαδηδρόμο Χριστόδουλο Κολόμβο, παρουσία εκπρόσωπων των Αρχών και των Φορέων της πόλης, της αντιπροσωπείας των επισήμων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  

Αμέσως μετά, έγινε ανάκρουση  του Ύμνου Ολυμπιακών Αγώνων και των Εθνικών Ύμνων Γαλλίας και Ελλάδας και ακολούθησαν οι ομιλίες του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, της Εκπροσώπου της Οργανωτικής   Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων  «PARIS 2024»  Mme Catherine Sagnelonge: Κατρίν Σανιελόνζ, Προξένου της Γαλλίας στην Ελλάδα και του εκπροσώπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Πέτρου Συναδινού, Μέλους ΕΟΕ –Εκπρόσωπου Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Αρχηγού Αποστολής Παρίσι 2024.

Κατά τη διάρκεια αναμονής άφιξης της Φλόγας, εμφανίστηκε το σύνολο κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, “KΡΟΥΣΙΣ“, που διδάσκει και διευθύνει ο Maxim Mankovskiy.

Η Ολυμπιακή Φλόγα αναχώρησε από το Δημαρχείο, με λαμπαδηδρόμο  τη Νόρα Δράκου.

 




Ευχή όλων μας,  η Ολυμπιακή Φλόγα να φώτιζε  στο πέρασμα της  έναν κόσμο χωρίς πολέμους, χωρίς φτώχεια και εκμετάλλευση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα ομαλής μετάβασης Σχολικό Έτος: 2023 – 2024

  Του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών και του 2ου Δημοτικού σχολείου Πατρών. Συλλογικός Προγραμματισμός Εσωτερική και Εξωτερική Αξιολόγηση του εκπα...