Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Bazaar Φλόγας Πάτρα 2022

Για άλλη μία χρονιά συμμετείχαμε με επιτυχία στο παζάρι της καρδιάς μας κρατώντας την Φλόγα δυνατή.





Όλοι μαζί  στείλαμε  μηνύματα Αγάπης και Ελπίδας στα παιδιά που πάσχουν από Καρκίνο, μέσα από μία  ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή  που αποτελεί πλέον θεσμό για την Πάτρα, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. 






Στόχος της δράσης είναι η εθελοντική προσφορά και παρουσία που υποδηλώνει την αποδοχή και συμβολή στην ενεργοποίηση της ευαισθητοποίησης των μαθητών στις αξίες της αγάπης της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης.




Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές ,τους γονείς και μαθητές μας,τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους συμπολίτες μας.

Μπράβο στο σχολείο μας. Μπράβο σε όλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...