Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα μέρος 2ο -Make a wish.2021-22

 Όπως ήδη γνωρίζετε, το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από μία πολύ σοβαρή ασθένεια.

Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι ο τρόπος να ξαναγίνει ένα παιδί, παιδί.

Μέσω του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, το οποίο υλοποιείται για 23η χρονιά με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων (αρ.πρωτ. Φ.2.1/ΜΓ/68152/126587/Δ7 & Φ.14/118351/ΦΔ/125759/Δ1) δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μαθητή με το συμβολικό ποσό των 2€ να αποκτήσει το δικό του Αστέρι της Ευχής και να βοηθήσει ένα παιδί που μάχεται για τη ζωή του.

 Το Κάνε-Μια-Ευχή  αποτελεί φάρο ελπίδας & χαράς για τα παιδιά που δοκιμάζονται.

Εδώ και 23 χρόνια το Αστέρι της Ευχής έχει καταφέρει να συμβάλει στην υιοθεσία εκατοντάδων ευχών παιδιών.

Ως Νηπιαγωγείο ενώσαμε φέτος τις δυνάμεις μας μαζί με όλα τα σχολεία πανελλαδικά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κόκκινη κλωστή δεμένη,Δεξιότητες γυρεύει .

Ενημερώσαμε για άλλη μία φορά τους γονείς,οι οποίοι δέχτηκαν και ανταποκρίθηκαν με χαρά.

Συζητήσαμε με τα παιδιά και χρησιμοποιήσαμε το παρακάτω υλικό για περισσότερες πληροφορίες

και στείλαμε την παραγγελία μας.

Όταν λάβαμε το φάκελο ,είδαμε τα αστεράκια ,ζωγραφίσαμε το μεγάλο αστέρι για να λάβουμε μέρος στο διαγωνισμό ,είπαμε πολλές ευχές μέσα από την καρδιά μας,ρίξαμε αστερόσκονη πάνω στο αστέρι μας για να γίνουν όλες οι ευχές αληθινές και αισθανθήκαμε τόσο όμορφα.

v 4 m 1 b 3

Στον διαγωνισμό συμμετέχουμε στην κατηγορία -Φωτογραφία -μαζί με τα σχολεία της  Ά ομάδας από το έργο μας Κόκκινη κλωστή δεμένη.

Όταν θα είναι έτοιμο το συνεργατικό κολάζ φωτογραφιών από όλη την ομάδα που θα στείλουμε στο διαγωνισμό θα σας το ανακοινώσουμε.

 Όλοι μαζί και φέτος, γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και εθελοντές του οργανισμού θα καταφέρουμε με την προσφορά όλων  να στείλουμε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα, αυτό της ζωής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Γραμμή επικοινωνίας:210 9637667(εσωτ. 209, 210, 110,  206)
Kινητό: 6946 856 934
Site: www.wishstar.gr 
Email: schools@makeawish.gr
Εθνικής Αντιστάσεως 47, Δάφνη, 17 237 

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site μας wishstar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...