Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Φρουτοεκλογές στο σχολείο μας 2023.

 Φρουτοεκλογές στο σχολείο μας εν όψει των Βουλευτικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.



Συζητήσαμε για το λόγο που γίνονται αυτές και με ποια διαδικασία πραγματοποιούνται, τι ειναι τα ψηφοδέλτια, την σημασια να ειναι μυστική η ψήφος μας.

Μιλήσαμε  και θυμηθήκαμε όσα είχαμε πει στο παρελθόν για τη δημοκρατία και για το πόσο σημαντική είναι!!!!

Είδαμε τον εξοπλισμό από παραβάν και κάλπες που είχαν έρθει στο χώρο του σχολείου μας και με αφορμή την υγιεινή διατροφή των εργαστηρίων δεξιοτήτων αποφασίσαμε να κάνουμε τις δικές μας εκλογές με υποψήφιους τα Φρούτα και να δούμε πιο είναι το αγαπημένο φρούτο των περισσότερων μαθητών.

Ένας  ψηφοφόρος με τη σειρά του έπαιρνε το ψηφοδέλτιο, έμπαινε στο παραβάν, σταύρωνε το αγαπημένο του φρούτο , έριχνε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.











Στο τέλος της διαδικασίας, όλα μαζί  ανοίξαμε  την κάλπη και έγινε η  καταμέτρηση των ψήφων.

 και  με μικρή διαφορά η νικήτρια  των εκλογών μας, Η Φράουλα!!!!!!



Αχ φραουλίτσα μου είσαι τόσο γλυκιά και αγαπητή




Υποσχεθήκαμε ότι ……

Όταν γυρίσουμε ξανά στο νηπιαγωγείο μας οι φράουλες  αλλά και όλα τα φρούτα θα έχουν την τιμητική τους...θα τα γευτούμε και θα δημιουργήσουμε υγιεινές συνταγές!!!!!

Για να δούμε στις εκλογές της χώρας μας  πιο ¨<φρούτο>¨ θα επικρατήσει!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πασχαλινό Φεστιβάλ- Εργαστήριο κηροπλαστικής μεταξύ 17ου + 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών -2024!!!!

  Το διδακτικό προσωπικό του  17ου Νηπιαγωγείου Πατρών,  με αφορμή τις δράσεις   για τον εορτασμό του  Πάσχα εμπνεύστηκε  το Πασχαλινό Φεστι...