Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

14ο Παιδικό Φεστιβάλ στο ΤΕΕΑΠΗ 2023



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είχαμε την χαρά να το επισκεφτούμε και περάσαμε υπέροχα! Οι φοιτητές-ιες με την καθοδήγηση των καθηγητών τους διοργάνωσαν πολλά εργαστήρια και οι μαθητές μας το καταευχαριστήθηκαν.

https://childrenfestival.gr/el/

Το Παιδικό Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. είναι μία μεγάλη εκδήλωση, μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η οποία οργανώνεται από το 2010 από τις φοιτήτριες και τους φοιτητές του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τους διδάσκοντες και τις διδάσκουσες  του Τμήματος. 



Στόχος του Παιδικού Φεστιβάλ είναι η διασύνδεση και η επικοινωνία του Πανεπιστημίου με την τοπική κοινωνία και η δημιουργία δεσμών μεταξύ παιδιών, φοιτητών, εκπαιδευτικών, γονέων, σχολείων και Πανεπιστημίου.

Επισκεφτήκαμε κινητικά παιχνίδια- γίναμε μικροί επιστήμονες,παίξαμε με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας....και άλλα πολλά!!!






















Στην επιστροφή στο σχολείο μας απολαύσαμε γρανίτα Φράουλα που είχανε κάνει από την προηγούμενη μέρα τα παιδιά μαζί με την κυρία Μαρία.

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! 






Ευχαριστούμε θερμά όλους τους διοργανωτές και του χρόνου ραντεβού με υγεία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...