Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Ευέλικτα καπάκια και όχι μόνο-Στην Ανακύκλωση λέμε ΝΑΙ .2023

 Στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή και τον πλανήτη μας υγιή με την βοήθεια των μαθητών , των γονέων αλλά και φίλων κάναμε και φέτος διάφορες δράσεις  Ανακύκλωσης.

Βλέπε παλαιότερη ανάρτηση

https://blogs.sch.gr/15nipat/2023/05/08/i-imera-tis-gis-earth-day-2023/

Λέμε ΝΑΙ στην ανακύκλωση πλαστικών καπακίων.

                                               







Λέμε ΝΑΙ στην ανακύκλωση τηγανέλαιου.



Λέμε ΝΑΙ στην ανακύκλωση χαρτιού.

Λέμε ΝΑΙ στην ανακύκλωση ρούχων


Λέμε ΝΑΙ στην ανακύκλωση μπαταριών.




Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς που με την αδιάλειπτη παρουσία τους στην δράση αποδεικνύουν στην πράξη τόσο την αφοσίωσή τους στην προστασία του περιβάλλοντος από τα πλαστικά απορρίμματα όσο και την προσφορά τους στα Ειδικά Σχολεία του Νομού μας. 

Πρόσφατα παραδώσαμε τα  ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ που συγκεντρώθηκαν μέσα στην χρονιά. Ενενήντα κιλά τα οποία μαζί με την προσπάθεια και όλων των άλλων σχολείων της Αχαΐας θα παραδοθούν προς ανακύκλωση.Η δράση γίνεται  σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Α/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας & Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας

Αντωνακοπούλου Ελένη & Παπαϊωάννου Ιωάννα




Η δράση έχει διαρκή χαρακτήρα, συνεχίζεται από… χτες, και δένει όλο και περισσότερα σχολεία στην κοινή προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κοινωνική ευαισθησία.


Να θυμάστε πάντα..........................Αν την Γη την  αγαπάμε τα σκουπίδια δεν πετάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανακύκλωσε και συ τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...