Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και Δράση μετάβασης αντάμα-2024.

 

Την Δευτέρα 29/1/2024 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στο σχολείο μας.



Όλοι οι μαθητές μαζί με τους εκπαιδευτικους και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων μοιράστηκαν πολύ όμορφες συγκινητικές στιγμές στο αμφιθέατρο του σχολείου μας.



Οι μαθητές ενημερώθηκαν για το έθιμο της Βασιλόπιτας


και στη συνέχεια τα νήπια μας τραγούδησαν μαζί με τους μαθητές της τετάρτης τάξης δημοτικού τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς και το Πάει ο παλιός ο χρόνος με την καθοδήγηση της δασκάλας της Μουσικής κ. Ξενια Πελεκουδα.




Τα νήπια απέδωσαν στην Νοηματική το τραγούδι Να αγαπάς του Παντελή Θαλασσινου και καταχειροκροτηθηκαν από το σύνολο των παρευρισκομενων.




Την Βασιλόπιτα ευλόγησαν ο  αρχιμανδρίτης πανοσιολογιώτατος π. Αμβρόσιος Γκουρβελος ,με τον αιδεσιμότατο πρεσβύτερο π. Κωσταντινο Δαραμουσκα.








 












Η τυχερή της ημέρας η μικρή μας Λυδια!!!!



Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο για την προσφορά του !!!!



Ήταν μια συγκινητική ιδιαίτερη μέρα κατά την οποία ανταλλάξαμε ευχές και ελπίδες για μια όμορφη νέα χρονιά..με

 ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...