Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ευχαριστίες για την Χορήγηση εκπαιδευτικού υλικού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. 2020

Μετά  από αίτημα μας στα πλαίσια των ευρωπαϊκών μας προγραμμάτων eTwinning λάβαμε άμεσα τα υπέροχα δώρα από την Ευρωπαϊκή επιτροπή αντιπροσωπείας Ελλάδας.

https://ec.europa.eu/greece/home_el

H χαρά των παιδιών δεν περιγράφεται.

Τα δώρα ήταν αρκετά για να μοιραστούν τόσο στους φετινούς μας μαθητές όσο και στα παιδιά που φέτος φοιτούν στην Α τάξη του συστεγαζόμενου Δημοτικού σχολείου και  πέρυσι συμμετείχαν στην υλοποίηση  αυτών των προγραμμάτων.

Σκεφτήκαμε το μοίρασμα δώρων να γίνει σε μία ημέρα γιορτής .Η επικείμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή ήταν μία καλή ευκαιρία.

Ζωγραφίσαμε τις προσκλήσεις για τους περσινούς συμμαθητές μας και ανεβήκαμε προς συνάντησης τους μετά από συνεννόηση με τους δασκάλους τους και παραδώσαμε τα καλέσματα προσωπικά και ιδιοχείρως. Άλλη μία ωραία δράση μετάβασης .

Στη συνέχεια το υλικό Συσκευάστηκε με την βοήθεια όλων σε δώρα με ανάλογα γραμματόσημα

και παραδόθηκαν στα παιδικά χέρια στην χριστουγεννιάτικη γιορτή κατά την έναρξη της όπου και έγινε ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για τα συγκεκριμένα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις επιτυχίες του σχολείου μας με βραβεύσεις και επαίνους .

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ {ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΤΕΤΡΑΔΙΑ-ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ-ΧΑΡΤΕΣ}!!!

Καλή μας ανάγνωση στα ευρωπαϊκά μας ταξίδια της γνώσης – Καλή πρόοδο στους μαθητές μας και πάντα επιτυχίες!!!!

   Δημοσιεύθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...