Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ .

Δημιουργούμε και εκφράζουμε τα θέλω μας στο Δήμαρχο .

Με την έναρξη της νέας χρονιάς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας  υποδέχτηκαν ,μετά από πρόσκληση μας ,τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ Τάκη Πετρόπουλο προκειμένου να παραλάβει τις δημιουργίες των παιδιών για το Δήμαρχο της πόλης μας και να εκφράσουν τα θέλω τους για την πόλη τους και τον κόσμο γενικότερα.

Η δράση στηρίχτηκε στα πλαίσια των προγράμματος μας eTwinning Be cool recycle in school κατά την σχ. χρονιά 2018-19 και στα πλαίσια του προγράμματος μας  Η παρέα των ζωγράφων -η παλέτα των χρωμάτων σχ. χρονιά 2019-20.

Με μηνύματα αγάπης επενδυμένα με όνειρα για ένα καλύτερο κόσμο τα νήπια τραγούδησαν και παρέδωσαν ένα καράβι με υλικά από την φύση που πάνω στα πανιά του γράψανε μηνύματα για καθαρό περιβάλλον για την πόλη και την Γη και επίσης ένα ημερολόγιο ζωγραφισμένο από παιδικά χέρια ως ημερολόγιο για την Νέα χρονιά.

Ο κ. Πετρόπουλος κατενθουσιασμένος  μίλησε στα παιδιά και τα ευχαρίστησε γι’ αυτή τους την προσπάθεια και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο!!!

Το καραβάκι μας με τα παιδικά όνειρα άνοιξε πανιά και τώρα κοσμεί το Δημαρχείο της πόλης μας.

 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία της Δημαρχίας  λάβαμε και τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου και την υπόσχεση πως σύντομα θα μας επισκεφτεί για να γνωρίσει από κοντά τους απίθανους -μικρούς μαθητές μας- τα Στρουμπειάκια!!

Έως τότε σας ευχόμαστε Υγεία-χαρά-ευημερία-δημιουργία για το μέλλον αυτής της πόλης- της πόλης της καρδιάς μας!!!!Και μην ξεχνάμε Be cool recycle in school for ever!!!

Δημοσιεύθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...