Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών 2024

 Στις 23 Μαΐου επισκεφτήκαμε την δημοτική βιβλιοθήκη Πατρών να γνωρίσουμε το επάγγελμα του βιβλιοθηκονόμου και να μυήσουμε τα παιδιά στην φιλοσοφία του δανεισμού βιβλίων.

Μάλιστα σε αυτή τη δράση μας συνόδευσαν και μαμάδες των μαθητών και τις ευχαριστούμε πολύ για αυτό






Μας ξενάγησαν στην αίθουσα με τα βιβλία των ενηλίκων. Μας εξήγησαν πως μπορεί κάποιος να γίνει μέλος και τη διαδικασία δανεισμού.

Ξεναγηθήκαμε και στο τμήμα της γλώσσας braille για του τυφλούς και τα παιδιά έπιασαν σελίδες τυπωμένες με τη μέθοδο Braille και ενημερώθηκαν για την μετατροπή σελίδων βιβλίων σε braille





Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης όπου στα παιδιά διαβάστηκε το παραμύθι "το βιβλίο που δεν ήθελε να διαβαστεί" της Βασιλικής Κάργα και ζωγραφήσαμε τις εντυπώσεις μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ιούνιος και ολοταχώς για αποφοίτηση και διακοπές 2023-24

  Ο Ιούνιος  .... .... κύλησε με πρόβες και εργασίες για τη θεατρική παράσταση το αυγό της αλήθειας που ανεβάσαμε στα πλαίσια της γιορτής λή...