Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Παράδοση ευέλικτων καπακίων 2024

  Όλη την χρονιά  είπαμε ΝΑΙ στην Ανακύκλωση...βλέπε στο παρακάτω λινκ

https://15onipat.blogspot.com/2024/04/2024.html

Ήρθε και η στιγμή της παράδοσης των ευέλικτων καπακίων.

Ευχαριστούμε τους μαθητές μας ,τους γονείς ,τους εκπαιδευτικούς ,φίλους και άγνωστους συμπολίτες σας που όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε 50 κιλά  και να συνεισφέρουμε τόσο στο περιβάλλον όσο και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες.





΄΄Η Δράση «Τα Ευέλικτα Καπάκια», συντονίζεται από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας – Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και ολοκληρώνεται με τη συγκέντρωση των συλλεχθέντων πωμάτων από τα σχολεία. 

Με χαρά θα συνεχίσουμε  τη δράση «Τα ευέλικτα καπάκια» και την επόμενη σχολική χρονιά  καθώς πρόκειται για μία πολύ σημαντική ενέργεια που έχει διττό προσανατολισμό: Το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο.

Για αυτό μείνετε συντονισμένοι!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πρώτες μας μέρες στο Νηπιαγωγείο-Σεπτέμβριος 2024

  Οι πρώτες μέρες στο νηπιαγωγείο κύλησαν με:   παιχνίδια γνωριμίας: “Κόλλα 5 με το φίλο μας το Μπόζο”   Μας επισκέφθηκε η Νούλα η αραχούλα ...