Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Επίσκεψη οδοντιάτρου στο σχολείο μας 2023


  • Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου δεξιοτήτων για την στοματική υγιεινή,  μας  επισκέφθηκε στο σχολείο ο παιδοοδοντίατρος   Έκτορας Φουσέκης για να λύσει τις απορίες μας και να μας ενημερώσει πως μπορούμε να προσέχουμε τα δόντια μας. 
  • Μας έκανε αρχικά μια παρουσίαση σε power point, όπου μας έδειξε τις τροφές που πρέπει και δεν πρέπει να τρώμε, εικόνες από κατεστραμμένα δόντια παιδιών για να δούμε τις συνέπειες που μπορεί να έχει στα δόντια μας η κακή διατροφή και η κακή στοματική υγιεινή.
  • Μας μίλησε για τα μικρόβια, μας έδειξε πως πρέπει να βουρτσίζουμε σωστά τα δόντια μας, μας ενημέρωσε κάθε πότε πρέπει να επισκεπτόμαστε τον παιδοοδοντίατρο (σίγουρα 1 φορά τον χρόνο). 

 


  • Στην συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μας για τα σιδεράκια, τα μασελάκια μέχρι και για την νεράιδα των δοντιών.  
  • Τέλος, μας έφερε ψεύτικα δόντια και μια μεγάλη οδοντόβουρτσα για να εξασκηθούμε όλοι στο σωστό βούρτσισμα των δοντιών και να σιγουρευτούμε ότι δεν θα το κάνουμε ποτέ ξανά λάθος.  


Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση του κυρίου Έκτορα πριν φύγει του έδειξαν την αγάπη τους και το ευχαριστώ με μία συμβολική κατασκευή.



και στη συνέχεια λάβαμε  το παρακάτω ευχαριστήριο εμαιλ που μας γέμισε ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευκαιρία που μου δώσατε να διδάξω στα παιδιά του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών τη σημασία της στοματικής υγιεινής για την πρόληψη της τερηδόνας και την λοιπών νόσων του στόματος. Ελπίζω να σας άρεσε η παρουσίαση μου και να απάντησα ικανοποιητικά στις ερωτήσεις των μικρών παιδιών. Εγώ πάντως μπορώ να πω με σιγουριά  ότι απόλαυσα το κάθε δευτερόλεπτο.

                                                                                      Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                                                        Έκτορας Φουσέκης                                                                                                                              Χειρουργός Οδοντίατρος

Και μεις κύριε Έκτορα,απολαύσαμε το κάθε λεπτό. Είστε εξαιρετικός επιστήμονας!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ-2024.

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΠΕΛΩΝ  ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΔΗΠ ΠΑΤΡΑ . 2. -ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΕΤΗ 3.-ΑΠΟΚΡΙΑΤΚΟ ΠΑΡΤΥ.   Καρναβαλικό ερ...