Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης

 

Το Θέατρο Σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη ήρθε στο σχολείο μας  με μια  διασκεδαστική και διδακτική  ιστορία του αγαπημένου μας Καραγκιόζη.



Ο τίτλος της ήταν Η Ειρήνη!! 

Με τον κίνδυνο του πολέμου να πλανάται παντού, ο Καραγκιόζης παλεύει για την ειρήνη που τόσο ανάγκη έχει η ανθρωπότητα.

 Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών κατάφερε να μας διασκεδάσει και να μεταφέρουμε  όλοι μαζί  το μήνυμα της Ειρήνης.

Λέμε ΟΧΙ στον Πόλεμο, ΝΑΙ στην Ειρήνη και την αγάπη και την χαρά!



Την παράσταση παρακολουθήσαμε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας μαζί με τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Ά και ΄Β τάξης από το  συστεγαζόμενο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών στα πλαίσια της μετάβασης και της εορτής της 25ης Μαρτίου 1821.



Στο τέλος επεξεργαστήκαμε τις φιγούρες ,ακούσαμε την ιστορική διαδρομή του θεάτρου σκιών και ζωγραφίσαμε τις εντυπώσεις μας.




Ευχαριστούμε θερμά το 

Θέατρο Σκιών Χρήστος Καλπουζάνης


Περάσαμε υπέροχα!!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ -ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ-2024.

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΠΕΛΩΝ  ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΔΗΠ ΠΑΤΡΑ . 2. -ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΕΤΗ 3.-ΑΠΟΚΡΙΑΤΚΟ ΠΑΡΤΥ.   Καρναβαλικό ερ...