Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

«Ευέλικτα Καπάκια»: Δεύτερο βραβείο για το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών .

 


Στην  «Αγορά Αργύρη»  πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση της δράσης «Ευέλικτα Καπάκια», από το Τμήμα Περιβαλλοντικής της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Αχαΐας  σε άμεση συνεργασία με τους «Gefyristas», (ομάδα εθελοντισμού ενεργών πολιτών), και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με αναπηρία (Π.ΟΜ. ΑΜΕΑ) Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Παρουσιάστηκε η δράση  και τα αποτελέσματά της για το σχολικό έτος 2016-2017.

   

Καταφέραμε ως σχολείο να συγκεντρώσουμε 140 κιλά πλαστικά καπάκια και να πάρουμε το δεύτερο βραβείο για τρίτη συνεχή χρονιά στη δράση με τα ΕΥΕΛΙΚΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ . 

Η δράση που μετατρέπει άχρηστο πλαστικό σε χρηστικά αντικείμενα για τα ειδικά σχολεία του νομού μας!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδικά χεράκια των νηπίων του Στρουμπείου που κάθε μέρα έφερναν καπάκια στο σχολείο!!!!

Μπράβο στους γονείς μας !!!

Μπράβο στους εκπαιδευτικούς και στο βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας!!!Και συνεχίζουμε κι αυτή τη χρονιά!!!!Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!!!!

  

Στόχος μας το 2018 να υπερβούμε την ποσότητα της περσινής χρονιάς!

Βάζουμε λοιπόν όλοι τα δυνατά μας και δεν πετάμε τα πλαστικά καπάκια πάσης φύσεως. Τα φέρνουμε στο σχολείο και απο εκεί την άνοιξη θα πάρουν το δρόμο της μεταμόρφωσης τους σε ιατρικά βοήθήματα!

Μια τόσο απλή πράξη μπορεί να σκορπίσει πολύ μεγάλη χαρά !!!

Καλή προσπάθεια σε όλους!!!!!

Η δράση έχει διαρκή χαρακτήρα, έχει διαφανείς διαδικασίες και δένει όλο και περισσότερα σχολεία στην κοινή προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον με κοινωνική ευαισθησία.

 Γιατί η φροντίδα για το περιβάλλον και η έννοια της ανακύκλωσης μπορεί να συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων με διάφορους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...