Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Η νέα σειρά απορρυπαντικών για τον καθαρισμό των πόλεων!!!!Περιβαλλοντική δράση 2019

 

Η νέα σειρά απορρυπαντικών για τον καθαρισμό των πόλεων!!!!Περιβαλλοντική δράση 2019

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ να ρωτήσουμε τα παιδιά!!!

Στο νηπιαγωγείο μας και με την βοήθεια της κ Λίνας τα παιδιά άκουσαν ένα άγνωστο έως τώρα επάγγελμα και ταυτόχρονα έδωσαν την δική τους μαγική απάντηση στο πως φαντάζεστε την τέλεια καθαρή πόλη.

Σας  παραθέτουμε τα λόγια της κ. Λίνας για αυτή την εμπειρία…..

»Ο κειμενογράφος (creative copywriter) είναι ο επαγγελματίας που σκέφτεται την ιδέα και πάνω σε αυτή διαμορφώνει το κείμενο για οποιαδήποτε ανάγκη προβολής μιας υπηρεσίας ή ενός προϊόντος. Η δουλειά του περιλαμβάνει την ονοματοδοσία, το σλόγκαν, το κείμενο παρουσίασης, σε μια συσκευασία, σε μια αφίσα, σε ένα έντυπο, σε κάποιο site, σε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σποτ.

Με τα παιδιά του Νηπιαγωγείου δουλέψαμε ένα φανταστικό (μεταφορικά και κυριολεκτικά) project με ζητούμενο τη δημιουργία μιας σειρά απορρυπαντικών για τον καθαρισμό των πόλεων. Το όνομα που βρήκαμε ήταν «Η μαγική σκούπα» και το σλόγκαν «πετάει για να καθαρίσει την πόλη!». Χωρίσαμε την οικογένεια απορρυπαντικών σε καθαριστικό για τα δένδρα, τη θάλασσα, τον αέρα, τους δρόμους, τα πεζοδρόμια και τους κάδους και με τη δική τους φαντασία ζωγραφίσαμε τις συσκευασίες αυτές. Έπειτα τις τοποθετήσαμε σε ένα επίσης ζωγραφισμένο πλαίσιο δημιουργώντας μια τρισδιάστατη αφίσα. Η σειρά απορρυπαντικών «Η μαγική σκούπα» είναι το αποτέλεσμα μια ομαδικής δουλειάς με τα παιδιά, που είχε τη μορφή brain storming (μέθοδος δουλειάς στον χώρο της διαφήμισης) και ο τρόπος που ανταποκρίθηκαν ήταν εντυπωσιακός! Μέσα από την αφέλεια και την αφιλτράριστη λογική τους έδωσαν το πιο πετυχημένο όνομα που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί κάνοντας αναφορά στα παραμύθια με τις μάγισσες και τις υπερφυσικές ιδιότητες των προϊόντων. Το απόλαυσα όσο λίγα project στη δουλειά μου!» 

Απολαύστε στιγμές συνεργασίας και έμπνευσης….

                       

Σας Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκε πως η συνεργασία με τους γονείς σε ένα ανοιχτό σχολείο κάνει θαύματα!!!!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...