Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Εισηγήσεις-Βραβεία και ετικέτες ποιότητας των έργων μας 2018

 


 

Είχαμε την χαρά την φετινή χρονιά να δεχτούμε επαίνους και βραβεύεις για τα περσινά μας προγράμματα.Πραγματικά  με το πρώτο κουδούνι ήρθε και η επιβράβευση!!!Το καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα σχολική χρονιά!!!!Βραβευτήκαμε και φέτος για το περσινό μας έργο eTwinning που υλοποιήσαμε στο ολοήμερο τμήμα, με τίτλο ‘Τέχνη, τέχνη είσαι εδώ;»Ένα πολύ όμορφο έργο, με τέλεια συνεργασία πολλών συναδέλφων από Ελλάδα και Κύπρο.Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες του έργου και την εμπνεύστρια και ιδρύτρια του έργου Lina Sar!!!Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδάκια του ολοήμερο που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και λάτρεψαν το έργο και το απογείωσαν κυριολεκτικά!!!!Μπράβο σε όλους!!!Πάμε δυνατά για τις επόμενες χαρούμενες στιγμές και επιτυχίες για όλους μας.

 

 

Βραβείο νούμερο 2 με την λήξη της πρώτης κιόλας σχολικής εβδομάδας. Δεύτερη ετικέτα ποιότητας ,αυτή τη φορά για το έργο eTwinning που υλοποιήσαμε τη σχολική χρονιά 2017-2018, ‘Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας».Ήταν ένα έργο καθόλα υπέροχο και θα μείνει πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ένα έργο που μας έκανε να νοιώσουμε πιο παιδιά κι από παιδιά!!! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ιδρύτριες Αννα Φανουργιακη και Stamatia Geron.Το Etwinning ξέρει να μας ενώνει και να μας γεμίζει χαρά και όρεξη για περαιτέρω δράσεις και δημιουργία. Καλή συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον.

 

Και μετά η χαρά μας στα ύψη για την αναγνώριση του έργου μας και στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο του etwinning!!!!!!!!! !!!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ στους μαθητές στα νηπιάκια μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδρύτρια και σε όλους τους συναδέλφους – συνεργάτες !!!!!!!

Αγαπητή/έ georgia pagania,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning «Τέχνη, τέχνη είσαι εδώ;». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team

 

Eδώ μπορείτε να δείτε το site στο οποίο αναγράφεται η διάκριση μας για την Ευρωπαϊκή ετικέτα του έργου.

https://www.etwinning.net/en/pub/highlights/schools-awarded-european-q18.htm

Οι διακρίσεις μας έδωσαν φτερά και πήραμε μέρος στο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning. παρουσιάζοντας και τα δύο περσινά μας έργα.

Πρώτη εισήγηση-παρουσίαση του προγράμματος etwinning Τα Χριστούγεννα της καρδιάς μας στο 5 Πανελλήνιο Συνέδριο etwinning στα Ιωάννινα.

   

Δεύτερη Εισήγηση- Παρουσιάζοντας το δεύτερο κατά σειρά ewinning συνεργατικό έργο Τέχνη Τέχνη είσαι εδώ? Αφιερωμένο στους 365 μικρούς μαθητές από Ελλάδα και Κύπρο και τους εκπαιδευτικούς καθοδηγητές τους για όλα τα θαυμαστά που δημιούργησαν και απογείωσαν το έργο μας!!!!!

      

 

Τρίτη εισήγηση και Διάχυση των αποτελεσμάτων σε διεθνές επίπεδο κάναμε και για το πρόγραμμα T4E «Συντριβάνι και νερό…….»  με τον επαναπατρισμό μνημείων στο #ΕΕΠΕΚ στο #ΤΕΙθεσσαλιας #eepekconference2018. Χαρήκαμε επίσης εξαιρετικές παρουσιάσεις από συναδέλφους όλων των βαθμίδων!

  

  

Και εις άλλα με υγεία……στοχεύοντας πάντα ψηλά!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Δημοσιεύθηκε 3 Δεκεμβρίου 2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...