Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 

Τελική ευθεία-Συλλογής Λαδιού και Πλαστικών καπακίων 2020.

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η  προσπάθεια μας στην συλλογή τηγανέλαιου οδεύει προς το τέλος της με την λήξη της φερινής χρονιάς .Σας παρακαλούμε να φέρεται το επόμενο χρονικό διάστημα ότι έχετε μαζέψει και να το δώσετε όπως κάνετε έως τώρα στα παιδάκια σας για να το τοποθετήσουν στον ειδικό κάδο της collect oil Πάτρας που έχουμε στο σχολείο μας.

 

Με αυτόν τον εύκολο τρόπο όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα απαλλασσόμαστε  από τα προβλήματα που δημιουργούν αυτά τα λάδια στις αποχετεύσεις των σπιτιών μας.Και δεν καταλήγει το λάδι επίσης στην θάλασσα που μειώνει το πλαγκτόν και διώχνει τα ψάρια.

Ενημερώστε με την σειρά σας   ανθρώπους από το συγγενικό σας  και φιλικό σας περιβάλλον.Μπορούν και αυτοί να συνεισφέρουν στο έργο μας.

Βασικότερος στόχος  είναι η προστασία του περιβάλλοντος με πράξεις και όχι μόνο με λόγια.

Η Συλλογή τηγανέλαιου δείχνει υπευθυνότητα και ευαισθησία στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Μια επίσης σημαντική συλλογή πλαστικών καπακίων που υλοποιεί το σχολείο μας για άλλη μία χρονιά φτάνει και αυτή στο τέλος της.

Η δράση έχει τίτλο Ευέλικτα Καπάκια και υλοποιείται σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νομού Αχαίας.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το σχολείο μας δίνει δυναμικό παρόν και συνεισφέρει διπλά τόσο  στο περιβάλλον αλλά όσο και στην τοπική κοινωνία για το λόγο ότι ο τελικός αποδέκτης αυτής της συλλογής θα είναι η προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τα ειδικά σχολεία της Αχαιας τα οποία εφοδιάζονται με αναπηρικά καροτσάκια και ότι άλλο έχουν ανάγκη.

Η περιβαλλοντική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία είναι τα δικά μας οφέλη προς τα παιδιά μας ως αυριανοί πολίτες αυτής της χώρας.

Η συγκέντρωση και η παράδοση θα γίνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 γιαυτό σας παρακαλούμε σπεύσετε και φέρτε μας επίσης ότι έχετε συγκεντρώσει έως την Τετάρτη το μεσημέρι.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι δεχόμαστε και μπαταρίες για τον ειδικό επίσης κάδο μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ.Όλοι μαζί κάνουμε πάντα τα Αδύνατα Δυνατά.

 

 Δημοσιεύθηκε 7 Ιουνίου 2020 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...