Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΙΑ, Greece
Πολυαγαπημένα μας παιδιά και γονείς,αγαπητοί συνάδελφοι ... Ονομάζομαι Παγανιά Γεωργία ,Νηπιαγωγός και προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Πατρών. Το 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών βρίσκεται στην Μαιζώνος 26 ΤΚ 26223 στο κέντρο της πόλης. Λέγεται και Στρούμπειο και συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Το Στρούμπειο είναι ένα από τα ιστορικότερα σχολεία των Πατρών με την ίδρυση του να χρονολογείται το 1883.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου-Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών 2019

 


Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2019.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, στις 2 Απριλίου (τα γενέθλια του μεγάλου Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν) γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, η οποία καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Βιβλίων για την Νεότητα (IBBY) το 1966, με σκοπό να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προσελκύσει την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο.

Κάθε χρόνο, ένα διαφορετικό εθνικό τμήμα της ΙΒΒΥ (International Board on Books for Young People) έχει την ευκαιρία να γίνει χορηγός της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου.

Για φέτος, υπεύθυνο για το υλικό του εορτασμού είναι το Τμήμα Βιβλίου για Παιδιά και Νέους της Λιθουανίας.

Το μήνυμα “Τα βιβλία μας βοηθούν να μη βιαζόμαστε” και η αφίσα είναι έργα του Λιθουανού Kęstutis Kasparavičius, διεθνούς φήμης εικονογράφου και συγγραφέα.

Με αφορμή αυτήν την παγκόσμια ημέρα επισκευθήκαμε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πατρών και είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε αλλά και να σταματήσουμε το χρόνο ,να χαλαρώσουμε και να νοιώσουμε διαφορετικά!

!             

Φτιάξαμε το μην ενοχλείτε για την πόρτα του δωματίου μας….

 

και ζωγραφίσαμε τις εντυπώσεις μας…..

     

και το εξώφυλλο από το αγαπημένο μας βιβλίο

     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας -Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…2024

Παραλάβαμε τη Μουσειοσκευή <<Ρώτα τον Αμπού να σου πει με το νερό τι τρέχει…>> από το ΜΕΤ (Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας)-Σ...